Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/c/schooldemerode.be/httpd.www/components/com_easyblog/views/categories/view.html.php on line 155
MAY
27

Schoolreglement 2020-2021

Het schoolreglement voor het volgende schooljaar is klaar...

 

Klik HIER om het te downloaden.

Continue reading
MAY
26

Vrije inschrijvingen 2020-2021

Vrije inschrijvingen 
 
Wanneer? Vanaf 8 juni om 9u
 
Hoe? Aanmelden via de website van 'meld je aan': https://meldjeaanbuo.antwerpen.be/
 
Hulp nodig/vragen? 
We helpen je graag verder!
 
Let op! Chronologie van aanmelding geldt. Wie eerst aanmeldt op 8 juni om 9u zal dus eerst in aanmerking komen om in te schrijven voor een vrije plaats. Vanaf 5 juni 2020 om 10 uur vindt u op https://meldjeaanbuo.antwerpen.be/ een overzicht van de scholen die op dat moment nog vrije plaatsen hebben.
 
Alvast veel succes!
 
Het team van School de Merode
Continue reading
MAY
08

Virtuele rondleiding in onze school

 
Continue reading
MAY
07

Onderwijs- en ondersteuningsbehoeften op De Merode

Continue reading
MAY
07

Promofilmpje

Continue reading
MAR
19

Info voor geïnteresseerde nieuwe ouders

Bekijk hier ons promofilmpje...

De infoavonden zijn voorlopig geannuleerd, maar de powerpoint kunnen we wel geven. Zet zeker je geluid op en klik op het playicoontje om te het geluid te starten...

Klik hier om de ingelezen powerpoint down te loaden!

 

Continue reading
MAR
19

Brief ivm aanmelden en inschrijven

Aanmelden en inschrijven schooljaar 2020-2021

 

Beste ouder,

 

Onze school volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus. Hierdoor voorzien wij geen infomomenten meer op school en kunnen wij u niet persoonlijk helpen bij het registreren van een aanmelding.

 

Hoe geraak je aan informatie over onze school?

De school blijft bereikbaar via telefoon om je vragen te beantwoorden op het nummer: 03/230.97.86. Enkel tijdens de paasvakantie zijn we gesloten.

Vragen mogen ook per e-mail gesteld worden op dit e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Op onze website, www.schooldemerode.be, zullen we volgende informatie plaatsen:

De Powerpointpresentatie die wij gebruiken bij infomomenten met een filmpje over onze dagelijkse werking en een fotoreportage rond de ondersteuning die we bieden.


 

 

Waar en hoe krijg je hulp bij je aanmelding?

 

Meld je kind aan voor het buitengewoon basisonderwijs tussen donderdag 19/03/2020 9.30u tot en met vrijdag 03/04/2020 17.00u via https://meldjeaan.antwerpen.be (selecteer rechts: Aanmelden voor het buitengewoon basisonderwijs).

NIEUW!!!

Bijkomende periode om je kind aan te melden na de paasvakantie!

Door de corona-maatregelen heeft niet elke ouder hulp gekregen en is niet elk CLB-traject op tijd afgerond. Daarom hebben de scholen beslist om een extra aanmeldperiode te voorzien.

Je kan je kind ook nog aanmelden van maandag 20 april 2020 9:30 tot en met vrijdag 15 mei 2020 om 17:00 op https://meldjeaanbuo.antwerpen.be.

Je ontvangt het resultaat van je aanmelding op woensdag 3 juni via e-mail.

- Heb je een toekenning? Dan kan je je kind inschrijven in de toegewezen school tussen maandag 8 juni en vrijdag 26 juni.

- Heb je geen toekenning? Dan kan je je kind inschrijven in een school waar nog vrije plaatsen zijn vanaf maandag 8 juni om 9:00. De vrije plaatsen kan je vanaf 5 juni raadplegen op https://meldjeaanbuo.antwerpen.be/Over.

Heb je hierover vragen? Bel gratis naar de Helpdesk Meld je aan op het nummer 0800 62 185.

 

 

Telefoonhulp van de school: De school geeft telefonische ondersteuning en kan op jouw vraag de aanmelding in het systeem registreren. Bel daarvoor naar dit nummer: 03/230.97.86. Wij zijn bereikbaar op schooldagen tussen 8u00 en 15u00.

Je kan je vraag om hulp ook via e-mail stellen. Stuur daarvoor een mail naar : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telefoonhulp van het CLB: De CLB-medewerker die je kind begeleidt of zijn/haar collega kan je ook helpen bij de aanmelding. Bel daarvoor naar jouw CLB.

 

Telefoonhulp van de Helpdesk Meld je aan: Je kan elke weekdag van 9u tot 16u bellen naar het gratis nummer 0800 62 185. Ook zij helpen je verder.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het team van School de Merode

Continue reading
MAR
16

Inschrijvingen: Open plaatsen (dd 16 maart 2020)

Na de inschrijvingen in de voorrangsperiode, kunnen we u meedelen dat we volgende open plaatsen hebben op onze school voor schooljaar 2020-2021
 
15 open plaatsen type 9
23 open plaatsen type basisaanbod
 
Voor verdere informatie rond de open plaatsen kun je terecht op https://meldjeaan.antwerpen.be
Continue reading
MAR
13

Inschrijvingsformulier noodopvang

Beste ouder

Om de school te kunnen organiseren, vragen we om dit formulier in te vullen voor zondag 19 april 2020 om 17u00.

Per week ontvang je een nieuw document om in te vullen. Per kind dien je ook een apart formulier in te vullen.

 

Ouders die thuiswerken MOETEN, volgens de nieuwe maatregelen van de overheid, hun kind thuis opvangen! Zij kunnen dus geen gebruik meer maken van de noodopvang.

Als je inschrijft voor de voorschoolse opvang, de middag of de naschoolse opvang (en ook woensdagnamiddag), krijg je een factuur aan de geldende tarieven. Let op: als je inschrijft voor deze betalende opvang, verwachten we ook dat de leerling aanwezig is. Ook als je kind niet komt, wordt dit aangerekend. Je kan eventueel nog annuleren tot een dag op voorhand (20u00)...
Op woensdagnamiddag wordt er in de scholen te Mortsel opvang voorzien tot 13u00, in Berchem tot 17u00. Voor langere opvang op deze dag moet je inschrijven bij de Kubus

LINK NAAR HET FORMULIER

Vriendelijke groeten
het schoolteam en het team van De Woonboot

 

Continue reading

Contactgegevens

Je kan ons steeds bereiken via

  • Adres: Frans Vanhombeeckplein 17, 2600 Berchem
  • Telefoon: 03/230.97.86
  • Email secretariaat: schooldemerode.info@ankerwijs.be
  • Email directie: schooldemerode.directie@ankerwijs.be

Awards

laureaat2018.jpg
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…