single image

Eerst en vooral willen wij benadrukken dat een zieke leerling niet op school thuis hoort.

Het kan zijn dat uw kind tijdens de schooluren ziek wordt. In dat geval zullen wij de ouders verwittigen om hem/haar te komen halen. De leerkrachten zullen in dit geval geen medicatie toedienen.

Het kan zijn dat een kind op school medicijnen moet nemen op doktersvoorschrift (antibiotica, rilatine, middelen tegen allergie ...). In dat geval moet de school in het bezit zijn van een aanvraagformulier dat door de ouders en een arts wordt ingevuld en ondertekend. De medicijnen worden met de naam van het kind + dosering erop rechtstreeks afgegeven aan de leerkracht op school (niet via de boekentas).

Dit aanvraagformulier kan u downloaden hiernaast of vragen op het secretariaat.

Het kan zijn dat uw kind een ongeluk heeft en dat de school snel moet ingrijpen. In dat geval is het belangrijk dat de school op de hoogte is van bepaalde medische informatie. Zo kan zij de dokter of de spoedgevallendienst correcte en de meest recente informatie geven. Onmiddellijk worden ook de ouders ingelicht.

Contactgegevens

Je kan ons steeds bereiken via

Awards

laureaat2018.jpg
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…