Meld je kind aan voor buitengewoon kleuter of lager onderwijs voor het schooljaar 2020-2021

In Antwerpen en drie scholen in de rand van Antwerpen (Triolo, Dennenhof en De leerexpert – Dullingen) moet je je kind eerst aanmelden voor je het kan inschrijven in een kleuter of lagere school van het buitengewoon onderwijs. 'Meld je aan' is een online aanmeldingssysteem dat de plaatsen in de scholen op een eerlijke en transparante manier verdeelt.

Kinderen waarvan de broer of zus al ingeschreven is in de school of waarvan een ouder werkt op de school, kunnen met voorrang rechtstreeks inschrijven op school zelf van 2 maart tot vrijdag 13 maart 17u.

Alle andere kinderen meld je aan tussen 19 maart (9.30 uur) en 3 april 2020 (17 uur).

Je kan ook een kijkje gaan nemen in de scholen. Sommige scholen werken op afspraak, andere scholen hebben infomomenten voorzien, bekijk de scholenzoeker of de scholenlijst voor de correcte informatie.

Meer info vind je op https://meldjeaanbasis.antwerpen.be/

Je kan ook steeds contact opnemen met de Helpdesk op het gratis nummer 0800 62 185 of via mail naar helpdesk.meldjeaan@antwerpen.be

Contactgegevens

Je kan ons steeds bereiken via

  • Adres: Frans Vanhombeeckplein 17, 2600 Berchem
  • Telefoon: 03/230.97.86
  • Email secretariaat: schooldemerode.info@ankerwijs.be
  • Email directie: schooldemerode.directie@ankerwijs.be

Awards

laureaat2018.jpg
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…