Tweedaagse van oranje 1 en 2

Op 17 en 18 juni organiseerden onze juffen een toffe tweedaagse voor onze oranje klassen. We kwamen met de fiets naar school en fietsten om half 10 naar het Openluchtmuseum Middelheim. Juf Ann maakte vooraf een toffe rondleiding. We moesten daar allerlei opdrachten uitvoeren en kregen ook extra info over de kunstenaars en hun beelden. We fietsten om half 1 verder naar het Nachtegalenpark waar we picknickten en een ganse middag in de speeltuin mochten spelen.

Om 4 uur fietsten we terug naar school en aten we lekkere frietjes met een snack. We moesten ons een beetje haasten, want om stipt 6 uur begon de match van de Rode Duivels tegen Denemarken. Enkele juffen misten al de eerste goal, die de Denen in de 2de minuut al maakten. Het was bibberen en beven tijdens de eerste helft. De kinderen supporterden luidkeels (en niemand die nu last had van het lawaai?). Gelukkig kantelde de match toen De Bruyne, Witsel en Hazard op het veld kwamen. De Rode Duivels scoorden nog 2 keer en we konden zo blijgezind onze veldbedjes en slaapmatjes in de gymzaal gaan klaarleggen. Daarna kleedden we ons om, neen, nog geen tijd voor onze pyjama, maar tijd voor onze zwemkledij!!! Tijd voor meer dan 1,5 uur waterspelletjes! Helemaal opgefrist was het dan tijd om onze pyjama aan te trekken en in onze slaapzak te kruipen. Om 10 na 11 was het dan eindelijk muisstil. ‘s Nachts werden onze juffen gewekt door een felle donderslag en begon het urenlang te gieten, maar wij sliepen heerlijk verder.

De 2de dag pakten we ons slaapgerief in, smulden van een lekker ontbijt en ondertussen maakte juf Kim onze picknick klaar. We volgden een workshop van “Meester op de fiets” gedurende de voormiddag en ‘s middags fietsten we naar de Antwerp Midget Golf voor een middagje minigolf. Na een korte fietstocht richting school zat deze tweedaagse er alweer op!

Deel dit bericht via:

Vorig bericht

Volgend bericht